img_4235 

Kristy Dequero
In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de vrije vestiging en binnen het ZMLK-onderwijs. Na zes jaar in loondienst te zijn geweest, ben ik sinds augustus 2016 mede-eigenaar van Kinderlogopedie Amsterdam. Met plezier ontvang ik hier kinderen en hun ouders voor logopedische behandeling. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van de volgende stoornissen:

- Articulatiestoornissen
- Taalstoornissen
- Afwijkende mond/slikgewoonten (OMFT)
- Spraak-taal-communicatieproblemen bij kinderen met Downsyndroom en autisme
- Spraak- taal- communicatieproblemen bij kinderen met een ontwikkelingsachterstand

Ik ben lid van de NVLF en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Paramedici

Wopke van Akkeren
Met ruim 25 jaar ervaring geniet ik nog steeds van het geven van logopedische behandeling aan kinderen en het begeleiden van ouders in het stimuleren van de communicatieve ontwikkeling van hun kinderen. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van de volgende stoornissen:

- Preverbale logopedie bij kinderen met voedingsproblemen met diverse oorzaken, zoals reflux, hartafwijking, chromosomale afwijking, cerebrale parese (zie uitleg voedingsproblemen)
- Communicatieve ontwikkeling stimuleren van kinderen met Downsyndroom
- Behandeling van kinderen met ontwikkelingsachterstand met diverse chromosomale afwijking, waaronder 22q11, prader Willy, Pierre Robin of zonder aanwijsbare oorzaak
- Schisis behandeling bij kinderen
- Prompt therapie bij kinderen met ernstige articulatiestoornissen
- Sensorische Integratie therapie bij kinderen met een stoornis in de prikkelverwerking, gericht op verbeteren van taal en spraak
- Ouderbegeleiding van kinderen met ernstige communicatieve problemen

Verder geef ik gebaren workshops aan ouders, scholen of leidsters van dagverblijven. Daarnaast geef ik les aan logopedistes, die zich verder willen verdiepen in het behandelen van kinderen met Downsyndroom. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de NVLF. Eveneens sta ik ingeschreven in het registers preverbale logopedie van de NVLF.